IndeksGalleryCalendarFAQPencarianPendaftaranAnggotaGroupLogin
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Top posters
jQAF.SKHosba (108)
 
ntahapa2ntah (102)
 
akhimizi (93)
 
Admin (59)
 
alfatoni (59)
 
Abdul Somad (35)
 
tice (31)
 
sppim (23)
 
beta (22)
 
jQAF.SKSiputeh (21)
 
Poll
Forum Menarik?
Ya, Sangat Menarik
35%
 35% [ 51 ]
Ya, Menarik
24%
 24% [ 35 ]
Sederhana Menarik
9%
 9% [ 13 ]
Tidak, Tidak Menarik
7%
 7% [ 10 ]
Tidak, Langsung Tidak Menarik
26%
 26% [ 38 ]
Total Suara : 147
Navigation
 Portal
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian

Share | 
 

 saper nk tukar ke melaka?

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
nisa



Jumlah posting : 1
Registration date : 07.08.08

PostSubyek: saper nk tukar ke melaka?   Thu 07 Aug 2008, 4:34 pm

pada guru2 jqaf yg asal melaka @ berminat @ ada suami yg bekerja di melaka .segeralah hubungi saya untuk pertukaran tolong yer
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
alfatoni



Jumlah posting : 59
Age : 36
Registration date : 06.06.08

PostSubyek: Re: saper nk tukar ke melaka?   Fri 08 Aug 2008, 11:11 am

nisa boleh try submit permintaan pertukaran kat ust. Musa ( rujuk blognya musajayyid.blogspot.com ) atau boleh war2 kan di www.j-qaf.info

Rabbuna yusahhil... Arrow
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
idarmi2009



Jumlah posting : 2
Registration date : 10.09.09

PostSubyek: assalamualaikum   Thu 10 Sep 2009, 4:25 pm

nisa...bleh tak bagi maklumat tentang nisa...
saya ni mang berminat nak bertukar ke melaka coz...bakal suami kat kem terendak melaka...kami akan berkahwin bulan 3 2010 tahun depan...ni maklumat berkaitan saya :

NAMA : IDARMI BINTI ABD KADIL
SEKOLAH : SK KEM KABOTA TAWAU
LOKASI : SABAH
OPSYEN : PAI
TAHUN : 2008

sekolah saya ni terletak dalam kem dan lokasi betul2 di tengah bandar tawau...kalau nisa nak tahu lebih lanjut dan saya betul2 minta tolong ngn nisa ni...ni
no. hp : 0109325724...bleh minta no.hp nisa..??
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ibnatu



Jumlah posting : 1
Registration date : 09.10.09

PostSubyek: nak ke mana?   Sat 10 Oct 2009, 11:38 am

Salam,

Nisa nak ke mana? saya nak ke kl sebnarnya, dari johor. Kalau nisa nak ke joho blh la tukar ngan saya. Atau kita leh buat 3 penjuru

No saya 013- 6070129
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Azas



Jumlah posting : 5
Registration date : 16.12.09

PostSubyek: Re: saper nk tukar ke melaka?   Wed 16 Dec 2009, 9:20 pm

Salam..saya j-qaf pi 2006,nak sangat2 tukar ke melaka coz suami kat kem terendak melaka.Ingat nak bersalin kat melaka.Tak larat nak berulang bawak perut.Klu nisa stuju,contact saya di 013-4294223.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
rafeah



Jumlah posting : 2
Registration date : 26.04.10

PostSubyek: pertukaran jqaf   Mon 26 Apr 2010, 5:55 pm

saya berminat untuk membuat pertukaran.saya jqaf dari skudai,johor ingin ke melaka.no.phone saya 019-9376893
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: saper nk tukar ke melaka?   Today at 1:25 am

Kembali Ke Atas Go down
 
saper nk tukar ke melaka?
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Forum Komuniti j-QAF JPN Kedah :: Macam-macam j-QAF :: Pertukaran Guru Pendidikan Islam Program j-QAF-
Navigasi: